Kosten

De tarieven voor het 2021-2022 Fundamental Sports seizoen zijn bekend. De maandelijkse contribute bedraagt €22,50, jaarlijks is dit €225. Het Fundamental Sports seizoen loopt van september tot juli. 


De introductie les is gratis, er hoeft hiervoor geen afspraak gemaakt te worden. Is uw kind enthousiast? Dan kunt u hem/haar via de website inschrijven.

Onze voorkeur gaat uit naar betaling via automatische incasso, maar er is ook een mogelijkheid om per kwartaal te betalen. Dit graag doen voor 25e van de maand.

Te weinig geld om de contributie te betalen?

 

Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp'er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

 


Hoe werkt het?

Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Ga dan naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland en bekijk welke intermediairs jou kunnen helpen!