🏀🏐🏑 Multisport 🎾🏈⚽️

Lekker multisporten bij Fundamental Sports!

Je hebt je zwemdiploma in de pocket en mag eindelijk een sport uitkiezen. Voetval, korfbal, basketbal, tennis, hockey, volleybal, rugby, handbal, badminton en squash - zo veel keuzes! Maar wat nou als je geen keuze hoeft te maken en toch van alle sporten wat kan leren? Schrijf je dan in en ga samen met ons op ontdekkingsreis.


Voor €22,50 per maand (+ eenmalig €15 inschrijfgeld) krijg je elke week een multisportles van één of twee (ligt aan de groepsgrootte) van onze toptrainers! Zij leren je dan de beginselen van de verschillende sporten, door middel van leuke spellen en oefeningen. Het abonnement is per kwartaal opzegbaar. 

Voor de gevorderden hebben wij uitdagende oefeningen en spellen, en spelen wij ook meer partijvormen. Plezier staat tijdens onze les altijd voorop, want vanuit de plezier in het sporten is het makkelijker én leuker om nieuwe dingen te leren. 

Waar en wanneer?

Wanneer de lessen zijn wordt zo snel mogelijk bekend. Blijf deze website volgen voor het laatste nieuws hierover. Voor de kinderen van 4 t/m 8 jaar spelen we met speciale ballen, deze zijn iets lichter en kleiner dan de standaard basketbal/voetbal/handbal, waardoor het passen en gooien beter te leren is. 

Hoe werkt het?

Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Ga dan naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland en bekijk welke intermediairs jou kunnen helpen!

Te weinig geld om de contributie te betalen?

 

Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp'er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!